07 March, 2017

one week moreee




Assalamualaikum w.b.t

hehe rini takde apa pun nak sembang saja update blog walaupun takda yang membaca ;_; ekceli harini patutnya ada kelas baking kul 8 smpi 11 tp disebabkan chef masih tak sihat dan kelas masih batal. yea aku rasa mcm dah selamanya tak masuk kelas ni lol. padahal tinggal seminggu je lagi before study week.

entah nape en lately en aku makin lemah jiwa dan terasa dengan segala bende tapi aku persetankan bekos aku dah masuk u ? entah ah en ye ah tah la malas nak sembang since aku rasa ramai dah mengalami bende bende macam ni. yknow bende bende bodoh ni yang kau sendiri takleh handle tp acah kuat untuk handle. perhhhh ayat berputar belit.

 dah lah tu jelah kot. aku dah bosan kbye