04 December, 2016

UiTM



Assalamualaikum w.b.t

lepas berkurun lamanya aku tak update apa, novel pun lansung takde berkembangan finally im backkkkkkkk. im back people tp lagi busy sampai aku syak setahun lepasn ni pun takkan ada update daripada aku. tapi takpe kita tgk macam mana nanti ek. saja nak cite busy sebab finally dah masuk U sambung belajar Alhamdulillah. kos apa? jeng jeng jeng diploma in pastry arts. hehehehe pa lagi sesapa nak kawin nanti leh calling calling kita okay. hahaha takdela melawak ja.

rindu habis weh nak menaip balik nak menulis apa semua. eh jap! lupa pulak nak cite aku study kat penang huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu okay tu je detail detail takleh privasi woi! ok tu jelah nak update. papehal nanti aku sembang okayyyy. bye korang :(

No comments:

Post a Comment