19 July, 2016

New House!!




Assalamualaikum w.b.t

yas guys am bek huhu sakai) well yeah my previous entry was about im going to move out to new house. yah guys i wish that was my house (picture) but no ha ha. aku pindah tak jauh pun selang satu tingkat je. hohoho yeah dulu rumah aku tingkat 3 now dah turun ke tingkat 1. kat tigkat 3 tu dah 10 tahun dah kat situ. now lagi 10 tahun lah ktorang menetap kat tingkat 1 ni. ingtkan nak masukkan gambar rumah baru sekali tapi nantiler malas pulak nak buat sebab banyak gila kerja rumah, biasalah baru pindah en. ni pun aku curi-curi masa jap nak bukak blog nak tukar lagu suara kesayangan hehehehe.

ok lah bye back to housewooorrkkk <-- (suri rumah yang bahagia dan berjaya)

--------------------------------------------------------------------------------------

ok hai ni gua update dah dgn gambar2 suasan rumah baru. but bilik parents dgn adik aku tadelah ek bekos privacy depa. masa aku tangkap ni pun time tkde org kt rumah so here my new house



ni lah ruang tamu kami dulu lain susunannya ni dah pindah ni depa nak tukaq selera lah kot

yg ni pulak ruang makan untuk tetamu ja. tapi kami buat tmpt lepak hehe. ruang makan untuk kami kat dapuq ah pa lagi (tp takdak gambaq lah bekos kt situ tak siap kemas lagi)


jeng jeng jeng ni bilik aku lah palagi. kongsi dengan akak ler tu ada dua tempat tidoq. ni kira idea dia pun warna cadar sebab aku nak hitam tapi hm papeje.


ha ruangan ni mmg idea aku dari almari smpi lah ke cermin pe semua hehehe cantik en enenenene kk bye. masih sudi jenguk mai xD 


No comments:

Post a Comment