09 July, 2015

Ribuan Terima Kasih

Assalamualaikum w.b.t

hello readers. as you can seeeeeee dah berbulan blog ni tak bertukar wajah but now finally !!!!!!!! ada pun masa nak buat semua bende ni. hahahaha sebab harini tak tusyen so curi jap masa study untuk bende ni since lepas ni dah takde masa nak bukak blog kt laptop dah. kalau nak godek pun bukak guna phone je ha ko tengok betapa sadisya calon spm ni struggle hahahaha. alah tapi tahun ni je kan nak merana nya pun. masa depan kot.

eh lupa pulak dekat tujuan asal. btw nak ucapkan terima kasih dekat dua blog ni yang memang penuh dengan tutorial yang aku perlukan untuk menukar blog ni jadi baru balik kuikuikui so here bagi new bloggers yang masih nak berjinak nak edit blog bagi lawo lawo boleh visit this two blogs yang memang kebabom gila sampai aku mmg jeles ah tgk blog dorg

http://wanaseoby.com
 http://hafizzulkafly.blogspot.com/

and terima kasih again sebab sediakan segala gala tutorial yang tersangatlah berguna for bloggers (y)

1 comment:

  1. Mana ada kebabom. Blog wanaseoby memang kebabom. Hehehe

    ReplyDelete