14 June, 2014

new season


Assalamualaikum.

ohaiyooo. fulamak lama gila tak bersua ahaha. mmg lama gila lah apa bende aku ni kan -.- ok abaikan-- tgh minggu serabut ni walaupun dapat cuti 'panjang' still serabut. tak tahu pulak penangan spm yg bakal terjadi tahun depan kemain hebat. lol sebab subjek baru yg ugh......... sedih okay.

ok sebenarnya tkde point pun apa bende lah aku merepek kan tapi mmg lah aku dah takde minat nk update blog ni hahahaha ni update pun sbb rasa sedih bersawang terlampau lama. okay mungkin lepas ni jarang lah update mcm selalu /ha ha sebab kea fokus woih subjek baru yg taik betul susahnya. maaf mencarut lol.

ok tu je. haaaa em bye.

tajuk mcm takde kena mengena en 

No comments:

Post a Comment