08 February, 2014

Hidup

Assalamualaikum. hoho

haritu aku ada beli buku untuk di baca. tajuk dia #cerita seram.

aku amik masa seminggu utk habiskan dua buku. since buku tu ada dua. buku tu pasal pengalaman si penulis pergi tempat tempat 'angker' dan pengalaman si penulis melalui kejadian 'angker'

aku ni nak kata hati kering tak gak ah. macam gak keadaan yg aku kena masa baca. apa yang jadi tu biarlah rahsia. waallahualam. 

tapi. hahahaha takde apa ah. bende biasa je yg kena kat aku ni ha saja nak bagitahu tapi well yeah biasalah tu otak nak main main dgn kita en waakakaka. 

aku bosan sangat ni jangan layan.



No comments:

Post a Comment