22 January, 2014

220114

Assalamualaikum, Alhamdulillah perjalanan hidup berjalan lancar tak lancar ahaks. dah ramai dah nak pindah ikut haluan memasing. sobs tak sangka dah tahun keempat aku bersekolah menengah rasa nak nangis je ni ha weh dah tua dah. dah kena pikir pasal kerjaya pasal masa depan, tekanan makin datang hari demi hari. rasa macam nak fedup. rasa jelah ahaha. apa apa pun tetap kena hadapi cabaran. moga moga Allah buka pintu hati buka minda untuk terima subjek subjek yg mmg baru bagi aku. baru tiga minggu sekolah, mmg tak ler nak hadam cikgu oi. tolonglah faham. minda ni pun mana kuat jgn lah tekan kan sangat mcm kitaorng ni mmg dilahirkan dgn iQ yg tinggi TuT

sejak makin dewasa ni kan. hahaha aku dah makin takda perasaan. tgk org pun mcm tgk bende. lol sampai time pergi sekolah kt kuala kangsar tu pun mostly semua tegur aku tp aku ? jgn cakap. muka ketat. lol mcm tak reti bergaul lansung. hahahaha.

aku dah malas ah weh. mcm budak budak je kes gaduh kawan sama kawan jeles sana sini oh pls -.- menyampah.sikit sikit nama aku naik. sikit sikit nama aku naik. sejak bila dah minat sngt jadi peminat aku ni ha? kau tak rasa rimas ke nak kecoh sana sini? ha kau kan aku dah bengang. tapi apa aku boleh buat kan? hak kau ah nak kecoh mana mana pun takde siapa nak halang. ha ha ha apa aku perli org yg tk wujud ni -.-

ok ah since aku ni pun dah 'dewasa' /muntah/ bak aku nak nasihat sikit. kita jadi manusia ni tak payah ah nak tunding jari "dia ni salah, dia tu salah" serious eh, sampai mati perangai kau macam ni. takde siapa teringin nk kawan dengan kau. apa kata kalau kita ignore apa org cakap? apa yg org tunding? apa yang org fikir? asal kau jadi diri kau. hidup kau normal. tak perlu nk gelisah sana sini tak perlu nak jadi fake untuk berkawan. belum ada tercabut saraf otak lagi yg tk thu apa itu kawan.



No comments:

Post a Comment