20 January, 2013

siapa


Assalamualaikum.

haha hai :3 lol esok nak sekolah dahhhhhhhhhh. tak boleh ke cuti lima hari sekolah yg dua hari? tak boleh ke? okay soalan tu actually dari sekolah rendah aku tanya. haha -_- actually, aku tk thu nk ckp apa ni. sbb aku dah bosan tahap kritikal dah. tinggal rasa mcm nak tidur untuk beberapa hari je. eish. lol. aku cuma entahlah. hahahahaa -,- bosan dah sangat ni. lerr. kerja sekolah tak siap lagi. dan aku sedang bersenang lenang online. cewah. well, aku bosan. k stop. haha

setiap manusia ada salah dan silap dalam perbicaraan. mungkin kata kata saya awak terasa. dan buat perasaan benci tu muncul. syaa minta maaf. saya bukan apa. semua manusia tak sempurna. harap awak faham. sekali lagi harap awak faham :* 

No comments:

Post a Comment