23 January, 2013

Salam Maulidur Rasul


Assalamualaikum.

hai hai and hai. all muslim know that tomorrow 24th of January or 12 Rabiulawal that our prophet Nabi Muhammad S.A.W birth date. so me. as muslim to wanna wish to all muslim in the world, Salam Maulidur Rasul. 

hmph, long time i don't write any entry yeah? lol. i do and advanced wish just because tmr ismy busy day with all that suck homework. aku rasa macam nak campak diri sendiri masuk gaungje baca entry dalam inggeris ni. hahah almaklumlah international punya blog. hahahhaa. lol forget about it.

lol kbye. ketandusan idea dah.


20 January, 2013

siapa


Assalamualaikum.

haha hai :3 lol esok nak sekolah dahhhhhhhhhh. tak boleh ke cuti lima hari sekolah yg dua hari? tak boleh ke? okay soalan tu actually dari sekolah rendah aku tanya. haha -_- actually, aku tk thu nk ckp apa ni. sbb aku dah bosan tahap kritikal dah. tinggal rasa mcm nak tidur untuk beberapa hari je. eish. lol. aku cuma entahlah. hahahahaa -,- bosan dah sangat ni. lerr. kerja sekolah tak siap lagi. dan aku sedang bersenang lenang online. cewah. well, aku bosan. k stop. haha

setiap manusia ada salah dan silap dalam perbicaraan. mungkin kata kata saya awak terasa. dan buat perasaan benci tu muncul. syaa minta maaf. saya bukan apa. semua manusia tak sempurna. harap awak faham. sekali lagi harap awak faham :* 

17 January, 2013

frust


Assalamualaikum

and hai. haha aku suka gila tarian special girl. lagi lagi part ni. lol disebabkan internet ni agak menguak dgn aku masa teaser ni kluar. so aku baru tgk. tergelak gelak aku tgk teaser dia. sumpah tak boleh tahan tgk muka dongwoo, mesti teringat ketawa dia. hahaha ok lol sabar :3

kali ni. apa yang aku cuba nak ceritakan. cewah, aku dah jarang update en en en ? hmmmm maaflah. haha k.  lol back to the topic Frust aku bukan apa. but aku frust duh duduk dalam kelas pandai. ergh serius, aku tak tahu nak cerita kat siapa lagi selain bekas cikgu math aku ;~; terima kasih cikgu kerana faham perasaan saya. ya Allah, kelas tu kena konker habis dgn budak cina. aku bukannak cakap semua budak cina jahat dengan aku. ada yang baik dengan aku. aku cuma tak suka cara diorng sembang. buat kelas tu macam mak bapak kau punya je. cakap jerit jerit. kepala hotak la weh. apa kau ingat kau duduk dalam hutan? setiap kali cikgu keluar. cikgu tak da. mulalah jadi zoo. sumpah. tadi aku dah hilang sabar terus aku menjerit suruh diam. and you know what. someone said in bahasa cina "kau bukan ketua kelas pun" and then semua gelak. eh macam bodoh tahu tak. aku tahu pun dari kawan aku yang tahu bahasa cina and ada budak cina tarik aku bagitahu. lol sayang awak peng teng :* 

idk why, but serious. aku sejak form1 tak pernah dapat kelas macam tu. oh serious. menyakitkan jantung sia perangai diorng semua. jangan sampai aku keluar perkataan mcb. 

sobs aku dah jauh merewang dah ni ;~; ya Allah permudahkan lah segala urusan aku ;_; 


nasib baik lepas habis sekolah aku pergi meeting qm. then senior semua sproting sporting. kitaorng gelak gelak je dalam stor sukan tu. aku gelak gelak dgn izah time pam bola. then merayau satu sekolah. gelak gelak dgn ainna, dengan sal, dengan syu and dengan cikgu syazana ;__; terus hilang semua stress aku lepas tu. thank guys ;~;

13 January, 2013

Sunday


Assalamualaikum.

Di pagi sabtu yang indah lagikan mulia ni, berilah aku kesempatan untuk menaip entry. padahal dah taip dah pun. muahahaha baikan lawak yang mmg tak lawak tu. err -_- haha k. semalam aku mimpi macam macam. asyik terjaga je. meyampah pulak aku ni kan. then sampai satu mimpi tu. aku mimpi yg aku tengah baca tweet yang ada kt timeline. and satu tweet tu, daripada lelaki ya. dia mengatakan "blog biha ni asyik pasal kawan je" actually, panjang lagi tau tweet dia, aku berusaha lah nak baca dalam mimpi tu, last last terjaga. sungguh sungguhhhhh lah ish !

haha so, kesimpulannya adakah betul dengan apa yang diperkatakan dalam mimpi tu? hmmm biarlah aku jawab disini yer. dah kalau bukan pasal kawan ;_; pasal siapa lagi aku nak cerita ;__; pasal boyfriend? aku mana ada ;__; pasal keluarga? cukuplah aku dibahan kat kampung ;___; haha okay itu lucu. so that's why if aku dah tkde idea sangat aku buat entry pasal kawan. it's fun right? well i know :3 

hmmm, tuje aku nak cakap. muahahaha. nak breakfast. ciao.

aku dah tkde hati untuk kau. hati kau pun kau dh amik balik. serious. aku dah penat dengan permainan kau. kau tahu aku rasa macam perempuan bodoh mengharap benda yang tak akan terjadi.

11 January, 2013

tralala

Assalamualaikum.

tak payah buat muka terkejut, aku tk bubuh gmbr harini. haha saja. malas. aku tengah baring sekarang ni. so faham faham jelah tahap kemalasan aku ni kan? hahaha oh ya, esok sabtu *dancing* lol k. hahaha, idk what to think. idk what to say. idk what to do.... idk what am i typing -_-

lol today what am i going to talk about is lupa kawan well, istilah ni tk sepatutnya wujud. aku sememangnya tk suka perkataan ini. yeah aku di gelar seorang yg cepat lupa kawan agak mengkhinzir bukan yg tuduh tuduh tu? haha. well, aku tahu siapa aku. manusia yg tahu siapa aku pun tahu siapa aku. err peliknya bunyi ayat tu. haaa k abaikan.

apa yg aku rasa aku ni lah kan. apa yg aku rasa la. aku ni bukanlah sejenis robot yg boleh tegur semua orang bila jumpa. aku hanyalah seorang manusia. ya. kalau nak mengharapkan aku tegur dulu mmg taklah kot? sbb aku jenis tk suka tegur org dulu. kau jeling aku jeling. kau senyum aku senyum. itu aku. kau kena faham kau patut faham.

kau kena ubah diri kau

no. itu bukanlah nabiha, asyik nak kena ubah diri sedangkan... dah kira okayla perangai tu. dah itu mmg diri aku. tetiba aku nk berubah. tk ke org fikir aku ni gila nk tegur semua orang nak senyum dengan semua orang. haa? kau siapa nk suruh aku ubah diri aku?

and another thing, aku tk suka orang yg jenis macam... terlau petingkan kawan. no bukan tk bagus. but, err cara 'pentingkan' tu lain macam. u know. control kawan? yes i don't like it, seriously no. hak kita nak berkawan dengan siapa. am i right? kita tk boleh nk control kawan kita like weh jangan ah kawan dgn dia, kau tahu dia kutuk kutuk aku like macam..... erm, salah cara tu. you supposed to say wey kau kawan dia kan, cuba kau tanya dia apa masalah dia dgn aku, mana tahu boleh settle. this is what i'm thinking. we must to think positive. be a positive people. oh come on, we're still young . friends. hmmm, when we grow up later, we will meet more friend. and, untuk kawan yg ada kawan like suka 'menghasut' supaya jangan kawan dgn musuh dia. kita kena nasihat dgn cara elok, but kalau dia tk boleh terima jangan kita layan ketidakterimaan dia tu. kita cakap untuk kebaikan kau jugak. sampai bila nak jadi macam ni. tak semua org tau suka perangai yg macam ni mungkin ayat tu agak kasar. but someting like that la.. haha aku mmg ayat aku kasar. pergh. pedass je ayat aku ni. cewah.

itu cuma pendapat aku abt kawan. if korang tak setuju. yeah it's up to you. aku tak mintak pun korang terima pendapat aku. thanks kepada yg sudi baca. haha

08 January, 2013

PMR


Assalamualaikum.

well all people know that Malaysian student who are in form 3 or who are in fifteen years old have to take PMR examination. lewl. i hate it you all should know it. but, what can i do? hmmm. forget about my borken english. muahahaha.

stop it nabiha. it's look annoying. lol okay i stop. actually, aku nk cakap yg aku akan mula hiatus dari terus mengupdate entry dekat blog ni. yeah, aku nak kena study. bukan bermakna yg aku akan terus tak update entry. tak. aku akan but tak selalu dan bukan masa terdekat. aku sibuk dua tiga menjak ni. :/ kalau online pun dh tak sekerap dah kot. dua minggu je dapat honemoon dalam form 3 ni. minggu depan dah start macam macam >< minggu ni just start koko je. so okay la ~.~

that time aku tgh makan, alin tunjuk nametag dia. terus aku jeling alin. apakah motif dia nk tunjuk kat aku? errrr -_- k :/

07 January, 2013

Happy

\

Assalamualaikum.

idk why i want to do an entry about happy while today is monday? haha i just wanna tell you that i'm happy that's all. haha. no. actually today is monday as you all people know. well, i'm happy. no i'm happy not because today is monday but i'm happy because i'm happy !! haha. i don't know why i'm happy :'D

okay stop it. haha. damn -.- tomorrow got history class D: 

well, sebenarnya aku happy sebab kelas harini senyum memanjang. act aku ada sebaba lain. tapi taknak bagi tahu. hahahahahaha lol haha -_- aku suka gila time kelas english tadi. satu kelas kena berdiri sebab tk dpt nk bagi maksud perkataan. ada yg atas kerusi lah atas lantai. then cikgu tnye "what's the meaning of charming?" then satu kelas macam blurr ._. ada yg jawab "like" la mcm mcm lah. then smpi kat siapa tah cikgu ckp. "only one words ! you always say this to your boyfriend" well sekolah perempuan. haha. time cikgu ckp ayat tu dlm otak aku teringat perkataan "love" haha. then smpi tmpt aku nk kena jawab, aku jawab "lovely?" "yes ! correct ! lovely !" haha serentak tu satu kelas gelak. adayg muka macam kena paku je sbb tk percaya. u know what? aku lah satu satunya yg dah boleh duduk :D haha then ada lah yg duduk lepas jawab soalan seterusnya. lol mmg gelak habis lah dlm kelas. lagi lagi time nk rehat, cikgu nk pulangkan buku. and smpi nama aku "NABIHA !! 5 PER PARAGRAPH !!" lol teacher scream with big smile. hahaha. i'm just laughed and then wen to canteen. 

then kelas apa lagi? haha kelas KH? lol yeah. kelas KH pun gelak gila gila dgn puan Anita. hahaha best gila (Y) but when teacher serious, then all serious... hmmm i don't like that situation actually :/ 

tadi dia dtg sekolah, aku yg sungguh sungguh nk jumpa dia. then bila dh terserempak, aku pandang dia. dia pandang aku. aku senyum then bla. kali kedua pun cemtu. kejam kah aku :O oh dia nak pindah melaka. hmm



05 January, 2013

Hai



Assalamualaikum.

haha hai. aku malas nk letak gambar. takde mood. lol sorylah tak buat entry baru. sejak kebelakangan ni aku dh takde masa nk menaip panjang panjang bercerita dengan korang. ceh ayat ! haha. sekolah dah pun berlalu tiga hari dan aku masih *mengeluh* Astargfirullah... aku pun tk tahu lah. hahaha aku nk cerita pasal sekolah je ni, walaupun aku ada masalah lain. haha aku dah malas nk kongsi. masalah aku yg ni tk pernah ada org nk buat aku tenang mahupun pujuk aku nasihat ke apa takde. yg ada cuma "hmmm biarlah" "biasalah tu.." "tk pyh nk fikir sangat" KAU PENRAH RASA KE APA YG AKU RASA? k stop nabiha stop.

hahaha actually masuk kelas 3USAHA ni. mmg mebacar lah katanya sbb bila cikgu masuk "berapa org?" "37" "okay.. so? 8A?" and kitoarng yg dalam kelas dah macam mayat hidup je dengar soalan tu. muka masing masing pucat nak jawab pun nk tknk. paling tk leh bla masa kelas english lah. th whole class say "no" and the teacher "hey don't you remeber that i say? when i ask you you must asnwer yes ! so 8A?" ;AAAAAA; semua nk taknak je bukak mulut. aku dgn muka terpaksa jawab yes perlahan. rasa mcm ada something yg tercekik je kt kerongkong aku time nk ckp yes tu. "y-e-yee-sss" sedih aku ;___; dahlah cara pembelajaran tahun ni ketara gila berubah. rasa nak nagis aku time cikgu math masuk terus bagi kertas soalan percubaan PMR. boleh bunuh diri aku kat situ bila lupa segala bagai formula.

kelas sains. uhm, 50-50 la. hahaha sebab cikgu form 1 aku. so kamceng sikit dgn dia. cuma form 3 ni kena serius lah sikit. kata kata senior, form 3 punya subjek ni mmg mencengkam sanubari. kau tk dpt pickup pergi duduk hospital koma jela. hahahaha xD but i'm still use word "study smart not study hard" bila diri ini dah jadi harapan keluarga takkan aku nak musnahkan. aku rasa aku kena buat jadual belajar + enjoy la. haha aku mana boleh nk honeymoon tahun ni. tsk sadis sungguh siut.

memandangkan jiwa aku ni tak boleh nk dilekang dek novel novel, susah jugaklah aku nk stop bila dengar je ada novel best best. haha minggu ni je dah tiga novel aku pinjam dari kawan. gila aku. hahaha and ad apulak org tnye "kau still ada masa eh nk baca bende tu?" dengan tenang dan poyo nya aku jawab "untung tak dihantar tusyen luar" cewahhhh. muka bengang kuasa berapa aku tak tahu yg bertanya tu. hahaha. aku bukan tknk dihantar tusyen luar. but but but mak yg tk bagi sbb dia tahu anak dia yg comel macam bayi ni macam mana perangainya. haha. tak pandai urus masa satu. pemalas satu. uhuk uhuk cukuplah sekadar bertemankan buku buku latihan. Insyallah berjaya. berusaha > doa > tawakal

azam tahun 2013 ni aku tk byk. cuma nk berjaya. aku mula mula ingat nk off phone je. tp mengingatkan kawan kawan tercinta yg mungkin akan call tnye about kerja seoklah jadual buku apa yg perlu ada, ras abersalah menyerbu diri. keh keh keh tak ke kauorang rasa aku ni seorang kawan yg baik lagikan comel dan bergaya? lol kedengaran sarkastik sungguh. 

sudahlah melayan tangan yg asyik nk taip ni. mmg tak habis. aku tk tahulah berapa byk typo entah yg muncul. ada ke tak perkataan yg tkde space. maklumlah laptop tinggal nk kena rebus ni ha. spacebar mintak kena hentuk je dgn aku -__- sudah sudah. aku nk bersiap pergi kenduri ni. cuci mata cari calon lagi. fuhh byk gila kerja aku tahun ni. ewah, main main je. sekali sekala nk enjoy bulan januari :D bye readers. Wassalam o/

aku dah tukar header. aku dh masukkan gmbr dlm entry. ni. ha ha ha edit balik. ceh. lewl. 

01 January, 2013

Random. bla bla bla


Assalamualaikum. 

haha hai. lewl. aku nk buat ramndom entry di pagi yg mulia lagi kan cerah dn sejuk ni. pergh tk tahan aku sejuk sejuk ni >,< first of all, aku nk ucapkan Happy New Year. untuk readers yg setia lagikan comel cantik handsome dan macho sekalian :* hihi sayang korang. ngeh ngeh ngeh. aku dh masuk 15 :'( agak sedih okay sedih. lol nk kena tukar header tu. ahaks. lepasni lepasni :3 

oh ya disebabkan ini new year, aku tk jangka yg aku akan bermimpi tgh tgh tidur mengenang kenangan lama. cewah. aku tk boleh tidur semalam so aku baca mesej. baca lepastu gelak senyum sorng sorng. aku ras adah macam org gila aku ni -_- haha. akhirnya dapat tidur dan aku mimpi ._. k mimpi ._. mainan tidur yg tak boleh nk dibelahnya. haha. aku mimpi yg aku kat kampung, and mak cakap aku kena kawin dgn anak family yg tgh makan dekat dalam rumah tu. ugh like dionrg tu dtg melamar lah. ha ha ha ._. firstly aku ingt yg si adik aku kena kawin. lewl sbb dia pandng aku senyum senyum. hmmm handsome pakai spek. tu je aku ingt. lol. muka dia aku tk ingt -.-' 

lepastu tetiba ada sorng dtg kt aku, tinggi muka sebujik dgn si pendek yg tgh makan tu. oh rupanya dgn si tinggi aku kena kawin -.-' hahahahahahahahaha dia senyum pandang aku *.* aku cepat melt kalau lelaki senyum lesung pipi kat mata smbil pegg spek. ugh tumbuk muka aku sekarang. lol nk dipendekkan cerita, time aku tgh sorng sorng entah macam mana aku boleh bergaduh dgn seorang minah yg kerek gila nak mati. kerja nk maki aku nk tengking aku. aku ingt muka dia ada iras iras senior aku. haha shut up. 

then tetiba aku tgh main tarik tarik rambut. lol aku ckp dia tk tutup aurat or what something aku ceramah dia and dia terus belasah aku kata ku ni malaikat utusan Allah ke apa. yg aku ingt lepas dia ckp macam tu aku ckp "dah tu tk reti nk insaf?" terus dia hentam aku smpi belakang kepala aku sakit then dia bla. sepupu aku tgk kau nangis nangis, aku suruh dia angkat aku sbb aku dh tk larat nk bangun. lol. lepastu tetiba dia hilang aku nmpk mak aku. aku pun angkat kepala pelan pelan nk mengiring sbb belakang kepala aku sakit sangat. then aku ternampak tetiba ada satu ayat quran muncul depan aku. aku baca even aku thu aku tgh abc ._. lol lepastu bila baca maksud ayat tu aku menangis. abt aurat la. in real pun aku nangis, so aku terjaga aku kesat air mata aku. lol.

mimpi aku o.O it's like macam ada something. hmmm. haha k


haha okay second. abt Ayahanda. well kpoppers or TIG members kenal siapakah gerangan si Ayahanda ni. uhuks. aku bersyukur dapat kenal dia. dialah yg bagi aku nasihat cadangan or what smeua dialah . hahaha aku tkkn pernah lupa jasa dia. jumaat ni dia akan berangkat ke Sarawak untuk menjalani latihan PLKN. hmm, semua macam hmmmm dia yg duk horrey horrey. lewl. haha so aku dgn Ainna kitaorng bertiga Toyota Family. hahahaha comel je. lol k. so aku dgn Ainna buat ucapan khas tuk ayahanda guna twitlonger. so here is it.

from me :- 
WAAAAAA HAI AYAHANDA HAI HAI HAI. HAHAHA MOGA KAU BACA TWEET YG AKU SPAM TU DARIPADA BAWAH SMPI ATAS THEN BARU KAU SENTUH TWEET NI. YA YA YA?

INI UCAPAN DARIPADA AKU AHLI TOYOTA TAUKE COKOLAT TERCINTA KAU :3 WAHAHAHA, SEBELUM TU BIAR AKU CKP PNJG LEBAR MEMANDANGKAN KAU AKAN MENGHILANG SELAMA TIGA BULAN TSK /KESAT HINGUS/ AKU TAK SANGKA YANG AKU KAWAN DENGAN KAU. WAH KAU INGAT MACAM MANA CARA KITA BERKENALAN? DI MUKA BUKU GITU *O* MASA TU AKU TULIS DKT TIG PASAL SUNGJONG (?) LEPAS TU KAU KOMEN KAN KAN KAN? HAHA MULA MULA AKU MACAM AWKWARD YELAH AKU TK KENAL KAU -O- AKU MACAM.... SIAPA DIA NI? NAMA JAWI PULAK TU. BALQIS HUDA. HMM SEDAP NAMA. YANG PALING AKU AWKWARDNYA KAU CKP KAU AKU DENGAN AKU. LAGI AWKWARD BILA DAPAT TAHU KAU FORM 5. KAU ORG KEDUA AKU BERKAU AKU DGN UMUR YG DH HBMPIR HBIS SEKOLAH. ORG PERTAMA KAKAK AKU YG BERUMUR 18 TAHUN :O

LEPASTU AKU TK THU MACAM MANA AKU BOLEH FOLLOW KAU DEKAT TWITTER. AKU MACAM SIAPALAH DIA NI KAT TIMELINE AKU. UUU FAMOUS PLAK TU -O- SO AKU ABAIKAN. TP TETIBA ADA SATU TWEET AKU KAU REPLY AND I WAS LIKE *O* SIAPA DIA NI. KENAPA CARA DIA MENAIP MACAM KENAL AKU. RUPANYA KAU SI BALQIS HUDA. AKU BANGGA TIME TU SBB AKU KENAL KAU. HAHAHA TIME TU SEMUA ORG TERTANYA NAMA SEBENAR KAU AND DIOG INGT KAU LELAKI. AKU BANGGA SBB AKU TAHU SIAPA KAU *O*

OKAY STOP. HAHA AKU DISINI MENAIP BERIBU PATAH PERKATAAN NK UCAPKAN SEMOGA KAU BAHAGIA MASUK PLKN NNTI. AKU TAHU KAU AKAN MERINDUI DIRI AKU NI. SOBS SEDIH PULAK. JGN KAU SEKALI KALI TAK MERINDUI DIRI AKU NI. SOB. KALAU TAK AKU PANCUNG HOYA KAU ;O; KALAU BOLEH SETIAP MINGGU KAU MESEJ LAH AKU MENGATAKAN KAU RINDU AKU SBB AKU TKNK MESEJ KAU DGN MENGATAKAN AKU RINDU KAU. K JOKE. LOL HAHA.

AKU TAHU AYAT AKU PANJANG. DAN TERHARU DAN DAN DAN ;A; AKU SEDIH LA WEH KAU NK PERGI PLKAN ;__; SEDIH. HUWAAAAAA. HAHAHHAHA DOAKAN AKU DAPAT 8A WEH. DOAKAN AKU TAU ;_; NNTI DH TAMAT PLKN JGN KAU LUPA POST GMBR KAU PAKAI BAJU PLKN TU. WAAAA AKU NK TGK MUKA KAU WAHAI BALQIS HUDA ;A; HAHA.

TERIMA KASIH JADI TUTOR AKU SELAMA NI. AKU MINTA NASIHAT, KAU NASIHAT, AKU MINTA PENDAPAT KAU BAGI. TERIMA KASIH BALQIS HUDA A.K.A AYAHANDA A.K.A SI MACHO SAYANG KU ;A;


from Ainna :-
ASSALAMUALAIKUM AYAHANDA. WAH SOPANNYA AKU HAHAHA >.> MEMANDANGKAN KAU DAH TAU MISI RAHSIA AKU DAN NABIHA SO BENDA NI JADI TK SEPERAIS DAH *FLIPS HOYA*
AKU NAK BUAT UCAPAN UNTUK KAU NI, SILA TERHARU.

KAU GERAK PERGI PLKN HARI JUMAAT KAN ? ERMM SELAMAT BERANGKAT KE PLKN WAHAI BALQIS HUDA. SELAMAT BERJUANG KAT SANA NNT. KAU LAH REMAJA HARAPAN BANGSA DRPD KETURUNAN TOYOTA WAH HAHAHA. INGAT, KAU GENERASI PERTAMA TOYOTA YG PERGI PLKN, TNJUKKAN CONTOH YG BAGUS KPD KAMI n_n AKU DOAKAN KAU SELAMAT SEPANJANG DEKAT SANA NNT. 

JGN TINGGAL SOLAT TAU. JGN BANGUN LMBT, PERATURAN TOYOTA AKU PASAL BANGUN PAGI TU STILL KENA PAKAI DEKAT PLKN. PERATURAN KAU YG DILARANG BERCKP PD WKTU PAGI BIAR AKU DAN NABIHA JE YG PAKAI. UNIFORM PLKN KAU GOSOK LICIN-LICIN BARULAH NMPK HENSEM. JGN LUPA RINDUKAN KELUARGA TOYOTA. JGN MERENGEK KALAU KENA PANAS, KAU KAN MACHO. JGN SKIP MAKAN. JGN LUPA BWK MINYAK ANGIN CAP KAPAK NNT TAKUT PENING KAT SANA. JGN LUPAKAN HOYA DAN INPINITEU. KALAU KAU JUMPA 'SOMEONE' MUKA MCM INPINITEU KAU SURUH DIA BUAT SCORPION DANCE KAT SITU. JAGA KESIHATAN KAU KAT SANA NANTI.

"Dan bahawa sesungguhnya tidak ada (balasan) bagi seseorang melainkan (balasan) apa yang diusahakannya." Surah Al-Najm 53:39

HAA ITU JE KOT UCAPAN EKSKLUSIF DRPD AKU. SELAMAT JALAN BALQIS HUDA, AYAHANDA, WAKIL RAKYAT, TAUKE BASIKAL, CIKGU TUISYEN SEMENTARA, SKANDAL HOYA. SEMOGA BERJAYA :)

YANG BAKAL MERINDUIMU HAHA EWAH,
NURAINNA FATIHA BINTI IZZUWAN.
AHLI KELUARGA TOYOTA YG GENIUS DAN COMEL, TAUKE KAIN TOYOTA, TAUKE BISKUT AYAYA, TAUKE ALARM CLOCK, SASAENG FANS AYAHANDA, AYAYA SHIPPER. 

AYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYEY :D


haha aku tk thu apa yg aku taip panjang sangat tu -.-/ aku thu kami sweet. lewl. dh bye tk thu sejuk sngt ni. haha bye.

cis asparagus punya ayahanda. dia dpt kt johor je rupanya. kurang ajar kata dpt kt sarawak -.-