09 November, 2012

Istanbul



Assalamualaikum n Hai.

aku tak tahu apa motif aku letak gmbr kucing walaupun aku sendiri takut kucing. haha -_- bukan takut geli *bak kata ehsan*  . oh ya semalam aku kluar dengan Sal,Farihah,Nadiah,Shafira n Madila gi TS ngan sungei wang. ingtkn nk tgk cite Paranormal? entah betul ke eja tu. lol tp cite tu dh habis. so ktorng decide tgk Istanbul Aku Datang. walaowehhh best gila weh *O* jatuh cinta aku dgn dua jejaka yg *O* haha aku mmg dh lama main cinta dgn abe Beto tu *kelip mata*

entah kenapa aku rasa mcm sweet gila babeng woi ! hahaha walaupun byk persoalan yg berada di minda like "laki bini diorg berdua ni tk marah ke?" okay alasan berlakon tu... okaylah terima jelah kan? haha.


u know? i love kitten. but i hate cat -_-

aku paling suka scene yg Lisa menjerit bila nampak kucing. So, dengan mengadanya beto bawak masuk kucing kucing dia yg bernama Ali ? Bedah ? lmao aku gelak gila gila bila dgr beto panggil kucing dia bedah. hahahahaha :D then Lisa lompat atas beto sbb takut sangat. kalau aku gelak mmg tk ingat dunia lah kan? tetiba dengar suara Madila yg duduk jauh dr aku. "macam Biha doe hahahahaha"  terus tk jadi gelak ._.

dah habis tgk wayang tu ktorng gerak gi sungei wang. mmg rambang mata alh kan bila jumpa baju yg aku nak. tapi mahal gila -_- macam haremmmmm btul -,-t ohya ktorng singgah satu kedia then dia buat live magic show. haha aku mmg exited sejak jatuh cinta dgn Jung Hyung *muka gedik*  haha dahlah aku dah sakit pinggang ni. benci period ToT

irondj bermasalah cari gaduh dgn aku. kalau dia manusia dh lama aku pijak dia -.-t that why my belog dont have song.