20 October, 2012

Akhir Tahun



bermakna no ayat ni :3 


Assalamualaikum

 ewah aku letak gmbr weh. haha abaikan. lol

oh yaa see my tittle. hmmmmm :( exam tk hbis lagi aku dh gedik nk buat entry emo. ngade itu namanya. haha, aku tk thu ngape aku rasa lama betul nk tunggu akhir tahun -.-' yeahhhh aku rasa tahun ni mencabar perasaan aku betul. tak tahu lah tahun depan cmne? tahun depan lagi? lagi? dan lagi? Aku hanya mampu berserah je :'(

entah lah. aku rasa mcm tkde ffelings je bila solah dh nk hbis. sedih happy or ???? entahlah. haha. well sejak kebelakangan ni banyak yg mencelarukan dan mengusutkan otak aku hingga jadi serabut dibuatnya. so aku decide aku nk settle kan sendiri tknk sesiapa masuk campur. hoho


tadi mak aku suruh aku kemas semua baju masuk beg plastik. i mean semua baju kurung yg ada dlm almari. tp tinggalkan sikit yg nk pakai. aku nk pndah ke ._. 

oh ya for last. aku... aku... aku rasa mcm ..... aku rasa mcm.... ok bye nk off.

19 October, 2012

Hai

Assalamualaikum..

hai hai hai. rasa mcm lama je tk menaip pnjg pnjg ni *o* haha aku sebenarnya tk thu nk cerita apa -.-' lol.


AKU RASA LEBIH BAIK AKU TKDA BESTFRIEND SEKRANG NI. 


aku baru sedar yg aku ni menyusahkan korg semua selama ni. baru aku sedar korg mmg DAH TAKNK TERIMA AKU. aku minta maaf sangat sangat !! aku rasa bersalah gila !! tolonglah maafkan aku dari hujung rambut sampai hujung kaki. sorry if aku ni terlampau gedik menangis minta simpati. tapi satu je aku nk ckp. kalau korg tk tahu apa aku rasa jangan nk buat penilaian sesuka hati kau. terima kasih. akhir sekali minta maaf sesangat..

yes mmg suka hati aku la nk fikir apa. terima kasih sbb jadi kawan aku selama ni :)

12 October, 2012

Hati

Assalamualaikum

dan sejahtera. haha lol. oh ya tadi aku pergi sekolah *O* setelah cuti tiga hari *O* sebab malas *O* aku dtg pun sbb nk kena amik exam sivik. hek elehhhh sivik je haha. apepun Alhamdulillah aku dapat jawab. oh tadi kesian gila kt Sal dia sakit perut. mungkin gastrik kot? lepas rehat terus dia demam. nasib baik lepas rehat tkde exam dah :)

barbalik kepada tajuk di atas. siapa takde hati? sila tutup ketiak sekrng. haha k memain. lmao, dulu time kecik kecik aku suka lukis bentuk ♡ ni as hati. tp lepas belajar sains bentuk hati sebenar. oh ni ke? haha kwaja. lol tp... unik lah hati ni. kita belajar hati just organ dlm badan. tp hati ni lah yg simpan semua perasaan. kita buat keputusan pun ikut hati. naluri hati. hati pun ada mulut k . haha XD

actually aku tk suka sangt hati ni. sbb dia yg mengawal perasaan -.- *jujur

tapi kalau tkde hati susah jugak. nnti kau jadi mcm org pulak duduk sorng sorng buat muka toya. smpi nk marah dgn gelak pun tak reti. weh bahaya tu. oh ya ckp pasal hati, family aku kan pernah eksiden time 1 syawal haritu. hati kakak aku terkoyak, nk diikutkan nk kena ganti hati lain, tp doktor dah betulkan balik. dia kena bedah.

aku : susah ke kalau pakai hati org lain?
akak : kau gila? dibuatnya aku dpt hati org yg suka merompak? tk ke bahaya tu?
aku : ehhhh?
akak : pernah haritu siapa tah? dia cina dpt hati org islam, tetiba je dia tahu semua pasal islam. 
aku : okay faham ._. 

macam aku ckp hati tu penting walaupun kau tk suka. cakap dengan diri sendiri

oh ya aku terbaca post dekat blog kak Nana Johari Ya Allah, dah berapa tahun korg kenal aku dgn dia ni ._. bukan dh berpuluh kali ke aku terangkan ._. still ada yg bertanya? lmao, kebetulan je ada nama ayah sama. haha. dia perak aku kay el okay.