01 August, 2012

tak sangka ._.

Assalamualaikum. boleh tk aku nk spam gambar kejap? then baru aku story? haha ._. ok thnks :D


dah cukup aku spam. hahahaha. ayat-2 dia buat aku .__. okay. 

Assalamualaikum sekali lagi. hi to world. sekarang menunjukkan pukul 4:54 petang. harini hari rabu yer.. abaikan tarikh entry tu. dia sawan merawan -_-' 

oh yeah tadi. sesi meluahkan perasan part II baru je tadi berlansung. ewah. cuma time tu ahli dia ramai. entah sejak bila dorg jdi ahli pun aku tak sedar? k abaikan :3 tp biasalah mcm kau tgk Strong Heart. bila smpi part II je. mesti ada tangkap leleh punya. haha. 

memula bende ni start dgn kutukan. ah dia tkde lah melebih dgn kutuk mengutuk. just luahkan apa yg ktrng tak puas hati dgn seseorang tu. dn berkongsi pendapat tntg perangai seseorang. entah kenapa bila Sal dtg duduk sekali. then sesi ketidak puas hati ktorng pun lerai. so sorg-2 beransur pulang ke rumah masing-2. time tu tk silap aku kul 3 kot ._. 

then Sal beralih tmpt duduk, bagi semua padang dia. lol. aku thu mesti ada something. dia pun bermula dgn soalan. 

boleh tak aku nk korg jujur. apa yg korg tk puas hati dgn aku.
that time aku rasa macam ._. ah, sesi yg pling aku tak suka. mesti akan ada yg menangis. mesti akan ada yg sentap. mesti ada. cuma tknk tunjuk. tp bila dh bulan Ramadhan, lagi-2 tahun dpn nk PMR. so apa salah kita jujur, so kita boleh lah rasa tenang dgn segala perkara yg kita pendam dn buat kita rasa mcm nk terjun laut kan?

so sorng2 pun mula kluarkan pendapat. mmg jujur ikhlas dari hati sanubari aku. haha xD then aku pun mmg rasa nk buat bende yg sama. so aku tnye soalan yg sama. terus ainna dgn syu bantah

aku tahu kau tk kuat. so tak boleh.
kwaja. hahaha. tp aku paksa. so dorg cerita. aku tk expect ainna nk mulakan. sbb aku pernah gaduh dgn dia time form 1. so mesti byk yg dia luahkan. so tkpelah ainna mulakan. haha, aku gelak je supaya aku KUAT. then mmg aku KUAT. hakikatnya, aku mmg kuat. hahaha ;D then syu mula. dia ckp yg aku, ah tknk ungkit so then. time ainna tnye pasal dia pulak. Sal yg start. haha, aku diam je. lol aku dgn syu diam je. byk jugaklah halangan untuk aku bukk mulut. ewah. mmg byk pun. memandgkan time tu jam pun dh nk dekat pukul 4 ._. ainna ada ckp kt syu.

buat masa nk jiwa kita kental lagi. *kot lah eh? aku lupa dialog tu* 

then syu jawab yg dia nk belajar buat hati dia jadi keras -_-' lol. then time tu aku mmg rasa mcm nk luahkan, even aku thu mesti aku akan nangis teruk. so aku luahkan, yg aku sangka buruk segala tu. time tu ainna gi tandas kot. so dia tertinggal babak penting ._. aku luahkn dkt Syu tp aku tkleh pandg mata dia. haha. so mmg aku nangis. lepas syu dgr je. HAHAHAHAHAHAHHA ! syu nangis ._. then dia baring. tsk budak tu -_- pehal kau tk nk tunjuk air mata kau ._.

dlm jalan-2 nk pergi gate skolah tu, ainna duk hbis tnye pasal dia. aku rasa Sal sorg je yg luah tu. haha. aku nk luah, tp semua yg aku nk luah, lebih kurang dgn apa yg dia luah kt aku. lebih kurang. tp tak sama pun actually. haha.

ghahaha. and then part yg pling aku tkleh lupa. luahan hati Sal kt aku la. mmg aku tk boleh. kesan dia dalam sangat. dia byk terasa dgn aku. aku tk thu pun selama ni gurauan kasar aku buat dia rasa .__. aku tk pernah thu, sampai harini. tp nk buat mcm mana? ak tkleh kawal tangan aku ._. aku susah. yeah mmg ada org terasa dgn aku sbb aku tampar diorng. sorry, aku thu sakit. tp tu cara gurauan aku..... haha, aku akn cuba perbaiki :3 and aku tk thu yg diorng terasa aku letk gmbr sha dgn syu sbgi 'bestfriend' aku. lol aku bukn tknk ltk gmbr korng. aku tkut aku syok sendiri. sersly. aku tkut bende tu.

mesti ada yg jangka. ni byha blik ni mesti update blog ni. tp jangka tak aku buat sepanjang karangan form 4 ? hahahahah. tak jangka kan? ewah aku mmg suka menaip. hobi aku. lol :3

k ah now, dh pukul 5:23 ptg. lama tk aku update. haha. ambil masa tahu tak. lol kbai.




No comments:

Post a Comment