16 August, 2012

Raya



Assalamaulaikum *cough* . actually, aku nak update ni minggu lepas. tp tk kesampaian sbb aku onl guna laptop akak aku. so, aku lupa password. eh tak. email. lmao xD bila dh ingt, perasaan malas pula menyerbu. then akhirnya aku buat skrng. guna komp ._. haha akak aku dh balik. so dia pakai laptop dia ._. haha.

ewah. eh semalam kan aku nangis sekali lagi. lmao, aku tk thu asal aku ni sesitif sangat. lerhhh aku nangis sbb syu tu tegas sangat T.T aku tk pernah tgk dia gitu T.T apepon aku rasa lebih lega lepas tu T.T thnks syuuuuuu <3

oh yer.. aku nk cite pasal raya. lupa pulak. haha. actually tkde kene mengena pun kot *menangis* .
aku nk buat ucapan. macam aku buat tahun lepas. cuma aku rasa... macam... lain sikit... uhm..

POCKET FAMILY
kebanyakan manusia yg comel2 belaka kt dunia ni. tk pernah sedar dn wujud akan family ni, sbb ahli dia sikit. gilaaaaaaaaaa. haha T.T ni family kedua aku T.T even aku rasa family ni dh tamat T.T kot? entah T.T tp aku ttp nk family ni bersatu mcm dulu T.T omma yaya. unnie fifie. fatin. ain. T.T aku rindu korggggg <3 nama aku popo *O* dan aku akan ingt nama tu smpi mati T.T

LWT'S FAMILY
yang ni ahli dia terlampau ramai. smpi aku pun tk kenal certain-2 manusia yg keluar masuk dlm tu T.T maafkan aku. tsk teruknyaaaa aku ni. aku kenal family ni sejak twinnie aku yg invited masuk sini. sebagai TFamily. aku dgn Eiyraa je TFamily *angguk* yang lain aku tk masuk. har har har. tp kami ttp family *O* eiyraa,aff,yia,yoon,elin,ana,jihah. tu je yang aku rapat. yg lain.... uhm. and lepas tu d'sbbkan TFamily ni sikit sangat. aku bwk masuk Syu *O* dulu aktif je group tu T.T skrng dh macam hutan je bila akumasuk T.T kadang-2 je bising T.T aku rasa mcm nk T.T kbai.

#TEAMINSPIRITGILA
ni group baru. tp dikenali ramai. lmao aku bangga menjadi salah sorng ahli nya *O* group ni jelah yg bising dn menceriakan aku skrng. kadang2? ramai yg aku kenal smpi tak terlist aku nama deme. maafkan aku T.T and dsbbkn group ni ditubuhkan lah aku dh reti sikit nk bersosial dlm laman sosial. yg betul-2 punya aku still kuno T.T menyedihkn kan kan kan kan Y___Y kbai. tp byk aku nk ckp pasal group ni lmao.

AKU NAK UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI UNTUK SEMUA AHLI KPOPPERS AND NON-KPOPPERS YG MENGENALI DIRI AKU YG SERBA KEKURANGAN NI T.T AKU HARAP KORNG MAAFKAN AKU. MAAFKAN AKU SEMUA T.T MAAFKAN AKU T.T 

pehal entry ni emo doe ? entahlah T.T aku pun tk thu T.T kbai. maafkan aku kalau ada byk typo T.T

No comments:

Post a Comment