16 August, 2012

Raya



Assalamaulaikum *cough* . actually, aku nak update ni minggu lepas. tp tk kesampaian sbb aku onl guna laptop akak aku. so, aku lupa password. eh tak. email. lmao xD bila dh ingt, perasaan malas pula menyerbu. then akhirnya aku buat skrng. guna komp ._. haha akak aku dh balik. so dia pakai laptop dia ._. haha.

ewah. eh semalam kan aku nangis sekali lagi. lmao, aku tk thu asal aku ni sesitif sangat. lerhhh aku nangis sbb syu tu tegas sangat T.T aku tk pernah tgk dia gitu T.T apepon aku rasa lebih lega lepas tu T.T thnks syuuuuuu <3

oh yer.. aku nk cite pasal raya. lupa pulak. haha. actually tkde kene mengena pun kot *menangis* .
aku nk buat ucapan. macam aku buat tahun lepas. cuma aku rasa... macam... lain sikit... uhm..

POCKET FAMILY
kebanyakan manusia yg comel2 belaka kt dunia ni. tk pernah sedar dn wujud akan family ni, sbb ahli dia sikit. gilaaaaaaaaaa. haha T.T ni family kedua aku T.T even aku rasa family ni dh tamat T.T kot? entah T.T tp aku ttp nk family ni bersatu mcm dulu T.T omma yaya. unnie fifie. fatin. ain. T.T aku rindu korggggg <3 nama aku popo *O* dan aku akan ingt nama tu smpi mati T.T

LWT'S FAMILY
yang ni ahli dia terlampau ramai. smpi aku pun tk kenal certain-2 manusia yg keluar masuk dlm tu T.T maafkan aku. tsk teruknyaaaa aku ni. aku kenal family ni sejak twinnie aku yg invited masuk sini. sebagai TFamily. aku dgn Eiyraa je TFamily *angguk* yang lain aku tk masuk. har har har. tp kami ttp family *O* eiyraa,aff,yia,yoon,elin,ana,jihah. tu je yang aku rapat. yg lain.... uhm. and lepas tu d'sbbkan TFamily ni sikit sangat. aku bwk masuk Syu *O* dulu aktif je group tu T.T skrng dh macam hutan je bila akumasuk T.T kadang-2 je bising T.T aku rasa mcm nk T.T kbai.

#TEAMINSPIRITGILA
ni group baru. tp dikenali ramai. lmao aku bangga menjadi salah sorng ahli nya *O* group ni jelah yg bising dn menceriakan aku skrng. kadang2? ramai yg aku kenal smpi tak terlist aku nama deme. maafkan aku T.T and dsbbkn group ni ditubuhkan lah aku dh reti sikit nk bersosial dlm laman sosial. yg betul-2 punya aku still kuno T.T menyedihkn kan kan kan kan Y___Y kbai. tp byk aku nk ckp pasal group ni lmao.

AKU NAK UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI UNTUK SEMUA AHLI KPOPPERS AND NON-KPOPPERS YG MENGENALI DIRI AKU YG SERBA KEKURANGAN NI T.T AKU HARAP KORNG MAAFKAN AKU. MAAFKAN AKU SEMUA T.T MAAFKAN AKU T.T 

pehal entry ni emo doe ? entahlah T.T aku pun tk thu T.T kbai. maafkan aku kalau ada byk typo T.T

01 August, 2012

tak sangka ._.

Assalamualaikum. boleh tk aku nk spam gambar kejap? then baru aku story? haha ._. ok thnks :D


dah cukup aku spam. hahahaha. ayat-2 dia buat aku .__. okay. 

Assalamualaikum sekali lagi. hi to world. sekarang menunjukkan pukul 4:54 petang. harini hari rabu yer.. abaikan tarikh entry tu. dia sawan merawan -_-' 

oh yeah tadi. sesi meluahkan perasan part II baru je tadi berlansung. ewah. cuma time tu ahli dia ramai. entah sejak bila dorg jdi ahli pun aku tak sedar? k abaikan :3 tp biasalah mcm kau tgk Strong Heart. bila smpi part II je. mesti ada tangkap leleh punya. haha. 

memula bende ni start dgn kutukan. ah dia tkde lah melebih dgn kutuk mengutuk. just luahkan apa yg ktrng tak puas hati dgn seseorang tu. dn berkongsi pendapat tntg perangai seseorang. entah kenapa bila Sal dtg duduk sekali. then sesi ketidak puas hati ktorng pun lerai. so sorg-2 beransur pulang ke rumah masing-2. time tu tk silap aku kul 3 kot ._. 

then Sal beralih tmpt duduk, bagi semua padang dia. lol. aku thu mesti ada something. dia pun bermula dgn soalan. 

boleh tak aku nk korg jujur. apa yg korg tk puas hati dgn aku.
that time aku rasa macam ._. ah, sesi yg pling aku tak suka. mesti akan ada yg menangis. mesti akan ada yg sentap. mesti ada. cuma tknk tunjuk. tp bila dh bulan Ramadhan, lagi-2 tahun dpn nk PMR. so apa salah kita jujur, so kita boleh lah rasa tenang dgn segala perkara yg kita pendam dn buat kita rasa mcm nk terjun laut kan?

so sorng2 pun mula kluarkan pendapat. mmg jujur ikhlas dari hati sanubari aku. haha xD then aku pun mmg rasa nk buat bende yg sama. so aku tnye soalan yg sama. terus ainna dgn syu bantah

aku tahu kau tk kuat. so tak boleh.
kwaja. hahaha. tp aku paksa. so dorg cerita. aku tk expect ainna nk mulakan. sbb aku pernah gaduh dgn dia time form 1. so mesti byk yg dia luahkan. so tkpelah ainna mulakan. haha, aku gelak je supaya aku KUAT. then mmg aku KUAT. hakikatnya, aku mmg kuat. hahaha ;D then syu mula. dia ckp yg aku, ah tknk ungkit so then. time ainna tnye pasal dia pulak. Sal yg start. haha, aku diam je. lol aku dgn syu diam je. byk jugaklah halangan untuk aku bukk mulut. ewah. mmg byk pun. memandgkan time tu jam pun dh nk dekat pukul 4 ._. ainna ada ckp kt syu.

buat masa nk jiwa kita kental lagi. *kot lah eh? aku lupa dialog tu* 

then syu jawab yg dia nk belajar buat hati dia jadi keras -_-' lol. then time tu aku mmg rasa mcm nk luahkan, even aku thu mesti aku akan nangis teruk. so aku luahkan, yg aku sangka buruk segala tu. time tu ainna gi tandas kot. so dia tertinggal babak penting ._. aku luahkn dkt Syu tp aku tkleh pandg mata dia. haha. so mmg aku nangis. lepas syu dgr je. HAHAHAHAHAHAHHA ! syu nangis ._. then dia baring. tsk budak tu -_- pehal kau tk nk tunjuk air mata kau ._.

dlm jalan-2 nk pergi gate skolah tu, ainna duk hbis tnye pasal dia. aku rasa Sal sorg je yg luah tu. haha. aku nk luah, tp semua yg aku nk luah, lebih kurang dgn apa yg dia luah kt aku. lebih kurang. tp tak sama pun actually. haha.

ghahaha. and then part yg pling aku tkleh lupa. luahan hati Sal kt aku la. mmg aku tk boleh. kesan dia dalam sangat. dia byk terasa dgn aku. aku tk thu pun selama ni gurauan kasar aku buat dia rasa .__. aku tk pernah thu, sampai harini. tp nk buat mcm mana? ak tkleh kawal tangan aku ._. aku susah. yeah mmg ada org terasa dgn aku sbb aku tampar diorng. sorry, aku thu sakit. tp tu cara gurauan aku..... haha, aku akn cuba perbaiki :3 and aku tk thu yg diorng terasa aku letk gmbr sha dgn syu sbgi 'bestfriend' aku. lol aku bukn tknk ltk gmbr korng. aku tkut aku syok sendiri. sersly. aku tkut bende tu.

mesti ada yg jangka. ni byha blik ni mesti update blog ni. tp jangka tak aku buat sepanjang karangan form 4 ? hahahahah. tak jangka kan? ewah aku mmg suka menaip. hobi aku. lol :3

k ah now, dh pukul 5:23 ptg. lama tk aku update. haha. ambil masa tahu tak. lol kbai.